Selecteer een pagina

Agenda & Presentaties

Het liefst komen we elke even week op vrijdagmorgen bij elkaar voor:

  • 08:00 start en ontbijt
  • voorstelronde deelnemers
  • (bedrijfs)presentatie van één van onze leden of gasten (3-4 keer per jaar is er een ‘Special‘. Deze specials zijn ook toegankelijk voor gasten. Vooraf aanmelden is nodig.)     
  • 09:30 afsluiting

Tijdens de ontvangst en na de afsluiting is er gelegenheid om te netwerken. Zo lang dat nog niet kan, zien we elkaar online. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Komende presentaties: 

Vrijdag 7 mei: Annelies Blok (LangBlok advocaten) 
Vrijdag 21 mei: Gooisch Recherchebureau
Vrijdag 4 juni: Ruth Hettema (Ruth Helpt)

                                                                                                                                                                                             Hieronder een overzicht van de presentaties die eerder zijn geweest.                                                                                                                                                                        

1 maart 2020 – Complimentendag
Blog door Paul Koeleman van InXtenso

“Wat heb je de presentatie goed verzorgd.” “Wat staat die blouse jou goed.” “Je hebt dat rapport duidelijk opgesteld, het geeft precies de inzichten die ik nodig heb.” Een complimentje, gratis om te geven, fijn om te krijgen. Zondag 1 maart 2020: Complimentendag. Juist in Nederland zijn we niet gewend om complimenten te geven en wordt goed presteren eerder vanzelfsprekend gevonden. Het is de standaard, daar hoef je toch geen compliment voor te geven. Maar het effect van het geven van complimenten geven kan wel eens veel meer zijn dan je ooit had gedacht…

Lees hier verder.

31 januari 2020
Special over bedrijfsvormen, door Gert Bout van Lentink Accountants/Belastingadviseurs

Gert gaf een uitgebreide presentatie over de verschillende ondernemingsvormen die bestaan (Eenmanszaak, Vennootschap onder firma (vof), Besloten vennootschap (BV), Naamloze vennootschap (NV), Vereniging en Stichting) en over hoe je de juiste vorm kiest voor je eigen bedrijf.

Vervolgens gaf Gert uitleg over hoe een goede administratie kan helpen bij de bedrijfsvoering. Hij ging in op de verschillende manieren (systemen) waarop administratie kan worden bijgehouden, over hoe je de beste keus maakt voor je bedrijf en over de voordelen van het automatiseren van je administratie.

Tenslotte ging Gert in op de keuze al dan niet door te groeien met je bedrijf. Welke keuzes zijn er en wat komt er kijken bij het aannemen van personeel?

Lentink Accountants is een maatschap van Accountants (AA en RA) en Belastingadviseurs (NOB) met vestigingen in Huizen, Almere en Bunschoten-Spakenburg.

17 januari 2020
ZOEKVRAGEN: personeel gezocht

Het netwerkontbijt van vanmorgen bracht weer een aantal ‘zoekvragen’ met zich mee. Dat is logisch want dit is een van de redenen om tweewekelijks gezellig met elkaar te ontbijten. Naast de verschillende producten en diensten die worden aangeboden (scroll rustig even door de verschillende onderstaande berichten), hebben enkele bij ZON ’t Gooi aangesloten ondernemers vacatures open staan.

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Neem gerust even contact op. 

17 januari 2020
                                                                                                                                                                                          Marleen Mauritz (van Mauritz Automobielbedrijf) is ook Ouderling en ze heeft deelgenomen aan een kunstproject in De Goede Herderkerk in Huizen: een Jacobsladder.

Hiervan zijn opnames gemaakt door KRO/NCRV voor het programma Met Hart en Ziel. Deze aflevering is uitgezonden op donderdag 9 januari jl.

Volg de link en kijk uitzending terug: Met hart & ziel .

20 december 2019
KERSTONTBIJT!                                                                                                                                                                    En dat betekent dat Jan René altijd voor een érg lekker, extra feestelijk ontbijt zorgt. Ook deze keer!

Een heerlijk ontbijt om van te genieten tijdens de presentatie van Anne-Marie Oudshoorn van Voedings-kompas. Om in de kerstsfeer te blijven had Anne-Marie voor ons allemaal een voorbeeld geprint van een feestelijk kerstmenu dat voldoet aan al haar adviezen.

Anne-Marie begeleidt gezonde volwassen mannen en vrouwen met over- of ondergewicht. Samen kijken jullie naar wat er goed gaat en ze helpt bij wat er kan verbeteren. Dit doet ze aan de hand van de schijf van vijf en extra bewegen. Ze leert je dat gezond eten lekker kan zijn en als je je ideale gewicht hebt bereikt hoe dat ook zo kunt houden. Anne-Marie gaat samen met jou op koers naar een gezond gewicht.

Als je contact wilt opnemen met haar:                                                                                                                          T. 06 – 43 69 70 08
E. info@voedings-kompas.nl

12 december 2019
Het is zover. De vergunning is binnen en Hage Verzekeringen is van start. Een extra feestelijke decembermaand dus voor Isaäc Hage!

Isaäc heeft jarenlang ervaring in de verzekerings- en hypothekenbranche en sinds begin december heeft hij zelfstandig kantoor opgezet. Voor een kennismaking, oriënterend gesprek, advies of verzekering (of een totaalpakket):

T. (035) 677 51 77
E. info@hageverzekeringen.nl
Postadres: Eierlanden 32 in Huizen
Bezoekadres (op afspraak): Huizermaatweg 31 in Huizen
W. www.hageverzekeringen.nl

31 oktober 2019
NIEUW! Elke woensdagavond in De Malbak in Blaricum: Teken- en Schilderlessen voor iedereen met een beperking.

Wat gaan we doen? We gaan schilderen en tekenen met allerlei soorten materialen, zoals parelmoerverf, ecoline en kleurpotlood. Wie kunnen er mee doen? De lessen zijn voor iedereen met een beperking. Lijkt het je leuk om mee te doen? Je bent van harte welkom!                                                                                      Meld je per email aan via tekenpraktijkeyeopener@ziggo.nl. Wil je wat meer weten over de lessen? Bel dan met Annemarie Lustig: T. 06-38922993

Door wie      : de lessen worden gegeven door Annemarie Lustig, Tekentaaldocent.
Wanneer      : Elke woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur.
Kosten          : € 15 per persoon per les. Je kunt je aanmelden voor 10 of 20 lessen.
Waar             : de lessen worden gegeven in de ruimte van De Malbak, Wetering122, 1261 NK in Blaricum.                              (Er is voldoende parkeergelegenheid.)

Voor meer informatie over de locatie:                                                                                                                          Neem contact op met mevrouw S. Kuperus van Versa Welzijn. T. (035) 526 2902.

14 oktober 2019
Per 1 november a.s. vindt er een wijziging plaats bij Gooi’s Bouwbedrijf b.v.

Alex Hagen is in 2016 in dienst gekomen bij Gooi’s Bouwbedrijf b.v., om na de crisisjaren te assisteren bij het weer op de rit zetten van de organisatie. Mede door zijn inzet, kennis en kunde is dit gerealiseerd. Dit is dan ook het moment voor Alex Hagen om Gooi’s Bouwbedrijf te verlaten en zijn carrière elders voort te zetten. Hij draagt de algemene leiding van het bedrijf per 1 november a.s. over aan Sander Mulder.

Gooi’s Bouwbedrijf dankt Alex Hagen hartelijk voor wat er samen met hem is bereikt in de afgelopen jaren en wenst hem alle succes in de volgende stap in zijn carrière.

05 oktober 2019
Soms ontstaat er spontaan een leuke samenwerking tussen leden van ZON ’t Gooi. Bijvoorbeeld het JobFestival op zaterdag 5 oktober in winkelcentrum Oostermeent. Paul Koeleman, trainer en coach persoonlijke- & teamontwikkeling (InXtenso)is ook betrokken bij Stichting ReconnAct HBEL. En voor het organiseren van het JobFestival heeft hij Enid Siombos gevraagd; freelance (directie)secretaresse en projectondersteuner (www.succesvol-pa.nl). Een gezellige samenwerking met een mooi resultaat want in totaal bezochten zo’n 210 mensen dit evenement dat ‘Werk en Werk vinden’ centraal stelde.

In verschillende workshops konden mensen advies krijgen over o.a. hun CV, over hun presentatie (letterlijk door in een spiegel te kijken!), mogelijkheden van LinkedIn en hun uiterlijke verzorging. Ook konden bezoekers ter plekke een zakelijke profielfoto laten maken. Ruim 80 werkzoekenden volgden één of meerdere workshops. Er waren ook werkgevers en uitzendbureaus met concrete vacatures. Vele bezoekers konden ter plekke reageren op een vacature of een afspraak voor gesprek maken. Erik-Peter Vermaat gaf de bezoekers een kijkje in de toekomst van werk. Wethouder Bert Rebel vertelde namens zijn collega-wethouders van de BEL-gemeenten trots dat de daling van het aantal bijstandsgerechtigden in de HBEL-gemeenten aanzienlijk groter (7,8%) is dan in de gehele regio Gooi en Vechtstreek (2,7%). Dat komt mede door het programma Zicht op Werk dat de vier gemeenten gezamenlijk hebben opgezet. Eén van de onderdelen in het programma is het Jobmaatjesproject van Stichting ReconnAct HBEL dat het JOB-festival organiseerde. De vrijwillige jobmaatjes van ReconnAct hebben in de 2,5 jaar dat ze actief zijn 150 mensen in de bijstand begeleiding gegeven. Meer dan de helft van hen is aan het werk gekomen. Bert Rebel is zelf ook een vrijwillig jobmaatje, evenals Janny Bakker. De oud-wethouder van Huizen, nu voorzitter van Movisie, toonde met onderzoeksgegevens aan dat de inzet van (job)maatjes zonder meer effectief is. De Vocal Group Brightvoizz zorgde voor een sprankelende muzikale afronding van het JOB-festival. Een bezoeker: ”Dit is geen traditionele banenmarkt, maar een mooie informele en originele ontmoeting van allerlei mensen en organisaties met ideeën, adviezen, vragen en mogelijkheden op het gebied van werk en werk vinden.”

Lijkt het je ook leuk om werkzoekenden naar werk te helpen? Of wil je als bedrijf hierbij betrokken zijn? Neem dan contact op met Paul Koeleman: 06-51153890. Of via https://lnkd.in/g84Vb69

30 september 2019
ZONNIGE MUZIEK! 

ZON ’t Gooi bestaat uit een ontzettend leuke en inspirerende, maar vooral divérse groep ondernemers! Hopelijk blijkt dat al uit de verschillende posts op deze website en op onze LinkedIn-pagina. En anders is er déze post. Over de singel die Astrid Knaap – naast haar werk als grafisch ontwerper – zelf geschreven en geproduceerd heeft. En die je met ingang van 30 september op Youtube én Spotify kunt vinden! Volg de link en droom even weg: https://lnkd.in/gyXqUai

25 september 2019
ZON Netwerkborrel in De Krachtcentrale!

Wij van ZON, we zien elkaar om de week op vrijdagochtend tijdens ons netwerkontbijt. Maar soms, soms wil je iets anders. Een netwerkbórrel bijvoorbeeld. En dat hebben Jan René, Odin en Ruth georganiseerd. Een gezellige borrel in de bar van De Krachtcentrale in Huizen! Erg leuk om elkaar eens op een heel andere plek te spreken; het gaf een andere dynamiek aan de groep.

En of we nou met elkaar ontbijten of borrelen; dat ZON een netwerkclub is bleek wel weer. Niet alleen omdat we gezellig hebben bijgepraat met leden die op vrijdagochtend niet altijd ruimte hebben in hun agenda. Oók omdat er die middag enkele afspraken zijn gemaakt met nieuwe gasten om eens deel te nemen aan ons ontbijt. Zo makkelijk kan dat gaan!

22 september 2019
Zondag 22 september: hét Beachsportfestival van Huizen, georganiseerd door Rubin Vos, OutVit Sports, een van onze leden. Rubin kijkt terug op een geslaagd festival. “Het strand van de Zomerkade staat vol met sportmateriaal, uitgezette velden, partytenten en houten palmbomen. De zon wordt steeds warmer en er is sfeervolle muziek. Kinderen doen hun best op strand en de eerste stempels van de multi-sportkaart worden binnengesleept. De ouders starten rustig op met een lekkere kop koffie. Dan begint het beachsportfestival. Beach-soccer voor de kinderen en een groep enthousiaste volwassenen speelt een variant van (walking) beachrugby. Later laten diverse kinderen zien hoe het eigenlijk écht moet. Bij de surfclub wordt gesupt en gesurft en duikt een enkeling vanaf de supplank zelfs het koude water in. Naast de bovenstaande activiteiten was er ook beachvolleybal, frisbeegolf en beachkorfbal. Voor de kleintjes was er een springkussen en een leuke klimwand. Deze dag was mede mogelijk dankzij de geweldige inzet van diverse sportaanbieders zoals Surfclub Gooimeer, de Korfbalvereniging Huizen en voetbalclub HSV de Zuidvogels. Maar ook door medeorganisator Stichting Sportplatform en door de ondersteuning van Sportief Huizen.”
13 september 2019
Na een mooie zomer vond op vrijdag 13 september jl. de start van een nieuw, ZONnig seizoen plaats, met een presentatie van Ruth Helpt.

Ruth gaf een beeldende uitleg over haar vak en haar bedrijf. Een quote van Ruth: “Het overzicht verliezen is een proces dat bij iedereen kan beginnen. Dat verlies je niet van de ene dag op de andere, dat gaat geleidelijk. En als je niet op tijd in grijpt, loopt het uit de hand. Dat is wat wij tegenkomen. In een vroegtijdig stadium hoeft het niet zoveel tijd en energie te kosten om te zorgen dat er structuur en overzicht komt; hoe langer je wacht, hoe langer het proces duurt. Het is mooi om te zien hoe mensen hoop krijgen en ervaren dat het anders kan, ook als je wat verder (in de spullen of chaos) bent weggezakt.”

21 juni 2019
Enid Siombos, Freelance Directiesecretaresse/Management Assistent/Projectondersteuner & P.A. vertelt over het secretaressevak én over haar bedrijf: Succesvol-pa.nl

Het werk van een secretaresse/assistent is héél breed, afwisselend en zelfstandig. Dat is ook het leuke ervan. Natuurlijk is het vak door de jaren veranderd en taken waar mensen zich tegenwoordig in kunnen specialiseren, zoals bijvoorbeeld Evenementorganisatie, PR & Communicatie en het schrijven van teksten, waren voorheen gewoon onderdelen van secretariaatswerk; dat zat gewoon in de opleiding.

Dus: als je mailbox overstroomt en je takenlijst sneller groeit dan je wilt, dan kan Enid je helpen.                      Het beheren van je mailbox, agenda en telefoon, het opzetten en structureren van werkprocessen, het coördineren van alles rondom een nieuwe huisstijl of verhuizing, het organiseren van een evenement, het opstellen en beheren van offertes en facturen, de BTW-administratie, het bijhouden van Social Media en méér. Laat je inspireren op de website van Succesvol-pa.nl en bel of mail voor een afspraak.  

W. succesvol-pa.nl                                                                                                                                                              T. 06 – 129 40 460                                                                                                                                                                E. enid@succesvol-pa.nl

7 juni 2019
Op vrijdag 7 juni jl. was het de beurt aan Annelies Blok van Langblok Advocaten om zich te presenteren.  Langblok Advocaten (Annelies Blok en Saskia Lang) zijn advocaten in Arbeidsrecht en Privacyrecht. Zij bieden bedrijven en werknemers ondersteuning bij het opstellen van arbeidsrechtelijke documenten, arbeidsongeschiktheid, arbeidsconflicten, reorganisaties, ontslag en  privacy vraagstukken (AVG)

Daarbij is Annelies zéér ervaren met WIA-vraagstukken en heeft ze zich gespecialiseerd in Erfrecht. Omdat de emoties rondom een verlies het erg moeilijk maken om je rationeel op te stellen als dat in zo’n verdrietige periode eens nodig blijkt te zijn.

24 mei 2019
Vrijdag 24 mei: vanmorgen vertelden Imma Heutink en Hellen Bruijne over hun bedrijf Gooische Gasten en dat deden ze heel enthousiast! Als je een (2e) huis hebt dat je wel eens zou willen verhuren, maar opziet tegen het werk dat dit met zich meebrengt: dán bel je Imm en Hellen. Zij ontfermen zich liefdevol over jou en over je huis en helpen je met het voortraject van de verhuur. Als je wilt verzorgen ze ook het in- en uitcheken van gasten, het beheer tijdens de verhuur en de eindschoonmaak. 

Imma en Hellen vertelden hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet (érg gevarieerd) en wij van ZON kregen allemaal een leuke attentie; dezelfde als waar ze al hun gasten mee verwelkomen: een toilettasje met toebehoren. Dat tekent hun gastvrouwschap.

Gooische Gasten gaat voor kwaliteit en werkt samen met Belvilla (ja, díe), Friesche Gasten en Utrechtsche gasten. 

10 mei 2019
                                                                                                                                                                                                Op vrijdag 10 mei was het de beurt aan Marleen Mauritz om te vertellen over haar bedrijf: Mauritz Automobiel Bedrijf in Naarden. 

Dit is een universeel autobedrijf waar iedereen terecht kan voor reparatie en onderhoud van alle merken en types auto. Maar alles is begonnen met een grote liefde voor Amerikaanse Oldtimers! En dat heeft geleid tot de specialisatie van Mauritz Autobedrijf: reparatie en onderhoud van USA classic cars.       Daarnaast kun je er ook goed terecht als je een Engelse of Italiaanse oldtimer hebt. 

26 april 2019

Het gaat om het idee.                                        Een grenzeloos idee.                                            Een eindeloos idee.                                              Jouw idee.                                                                En als jij geen idee hebt hoe,                            dan zorg ik voor de vertaling.                              Dat is een goed idee,                                            vind je niet?

Dan maken we er samen wat moois van!

Astrid Knaap vertelt deze vrijdag over haar drie passies: grafisch design, muziek en het met de hand beschilderen van akoestische gitaren.

Astrid is gepassioneerd over grafisch design en vertelt over haar persoonlijke ontwikkeling daarin. Ze vertelt ook hoe haar liefde voor muziek haar grafisch werk beinvloedt, wat onder andere resulteert in opdrachten in de muziekindustrie waar ze CD-hoezen en platenhoezen en zelfs LP’s ontwerpt. Voor Astrid lijkt de combinatie Grafisch design/muziek/in opdracht gitaren beschilderen een heel mooie combinatie te zijn waar ze al haar talenten in kwijt kan. Voor inspiratie kijk je op: Handpainted Guitars. Haar meer zakelijke grafisch design vind je op: Astrida design.

Het eerste voorbeeld van Astrid’s grafisch ontwerp vind je al op onze website: het logo van ZON is van haar hand.

12 april 2019

       

Op vrijdag 12 april vertelde Paul Koeleman over zijn bedrijf InXtenso. Hij begon met zijn (persoonlijke) missie, waar hij in gelooft: In elk mens schuilt talent en potentieel. Dat gaan  ontdekken, aan te boren  en tot bloei laten komen, is wat ik wil bereiken. “Eruit halen wat erin zit”.

Paul richt zich met InXtenso op PERSOONLIJKE COACHING: “Haal meer uit jezelf, persoonlijk beter presteren” en TEAMCOACHING: “Haal meer uit je team” Effectief omgaan met stress en werkdruk “Meer doen in minder tijd”, Effectief Samenwerken en Presteren “Leren van de kracht in je team” en Ontwikkelen van bedrijfsstrategie “Van missie tot uitvoering”.

4 april 2019
Vandaag is een feestelijke dag: de dag dat Ruth HELPT haar Lustrum viert! Sinds 2014 helpt Ruth mensen om orde in de chaos te scheppen. En dat viert ze vandaag met een gezellige borrel; samen met familie, vrienden, collega’s en ex-collega’s en ook met ons, de leden van ZON. Namens ons allemaal @Ruth: van harte gefeliciteerd! En over vijf jaar komen we graag wéér op de borrel, dan om het kristallen jubileum van Ruth HELPT te vieren.

Ruth is gecertificeerd Professional Organizer (sommige noemen dit Personal Organizer).                                    Vanuit haar persoonlijke drijfveer om mensen te helpen en te ondersteunen biedt zij haar diensten aan.

29 maart 2019
29 maart was de dag van de presentatie van Anne-Marie Oudshoorn van Voedings-kompas. Hierin nam Anne-Marie ons mee in de wereld van voeding en voedingsstoffen. Bij voedingsadvies denken veel mensen aan afvallen en diëten (lees: afvallen). Maar het woord “diëet” heeft van oorsprong een andere betekenis; heel neutraal: dieet – Zelfstandignaamwoord 1. (medisch) een aanpassing in het eet- en voedingspatroon. 

Anne-Marie kijkt dan ook anders naar voeding. Ze is gediplomeerd gewichtsconsulente en al meer dan 15 jaar apothekersassistente. Ze is opgeleid om gezonde volwassene te begeleiden bij het aankomen of afvallen, maar ook bij het vinden van een individueel voedingspatroon dat ervoor zorgt dat mensen het meeste uit zichzelf kunnen halen.

15 februari 2019
Op vrijdag 15 februari j.l. hadden wij bij het Zakelijk Ondernemers Netwerkontbijt Lorenzo Homoet als gastspreker. Tijdens de goed bezette netwerkochtend nam Lorenzo Homoet (imagoprofessional/stylist) ons mee in de interactieve presentatie: “de kracht en het effect van kleur” De eerste oefening bestond uit het kiezen van een kleur die je aan een ondernemer in jouw groep mocht geven; aangevuld met de reden van jouw keuze. Deze oefening is gebaseerd op aanname, de eerste indruk, zonder dat je de ondernemer (goed) kent. Bij de vervolgoefening deelde de gastspreker Lorenzo Homoet een document uit met de associatie van een groot aantal kleuren. Op basis van de associatie van kleuren wordt het een stuk makkelijker om iemand op basis van kleur een kenmerk te geven. De Pantone kleur Living Coral 2019 staat dit jaar centraal. Bij deze groepsdiscussie ging het om de toepassing van deze kleur als ondernemer. Hierbij kwamen de verschillende stadia met deze Living Coral kleur van een ondernemer aan de orde. De ondernemers gaven elkaar tips en trics waaruit mooie inzichten ontstonden. Na afloop vonden er nog verschillende gesprekken plaats. Wij herinneren ons een boeiende en interessante presentatie en wensen Lorenzo veel succes!
1 februari 2019
Op vrijdag 1 februari heeft Sander Mulder, Directeur bij Gooi’s Bouwbedrijf b.v. een presentatie gehouden over het bedrijf en de specialisaties van het bouwbedrijf.

“Gooi’s Bouwbedrijf is al meer dan 20 jaar een gerespecteerd all-round bouwbedrijf voor de particuliere- en de zakelijke markt. Vanuit Naarden werken wij in het gehele gebied rond het Gooi, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Almere.”

De werkzaamheden zijn onder andere verbouw, renovatie, onderhoud en kleinschalige nieuwbouw.

“Wij luisteren en denken mee met onze klanten. De klant staat altijd centraal en wij zetten ons in voor kwaliteit en een duurzaam eindresultaat. Vakmanschap, daar draait het om.”

De dienstverlening van Gooi’s Bouwbedrijf b.v. is veelzijdig, maar een speerppunt is de zakelijke markt. De opdrachtgevers in deze markt zijn onder anderen Vastgoedeigenaren, Woningbouwcorporaties, Vastgoedbeheerders, VvE’s, Bedrijven en Stichtingen.

18 januari 2019
Vanmorgen gaf Anne-Marie Oudshoorn van Voedingkompas een heel interessante presentatie over een heel bijzonder onderwerp: Ice4Life.                                                                                                                    Ice4Life, de stichting van olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor , heeft als missie de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Iedere week regelmatig bewegen voorkomt complicaties en helpt hen hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Sporten met diabetes is dus heel belangrijk, maar niet altijd makkelijk.  De Bas van de Goor Foundation helpt mensen daarbij.
26 januari 2019 gaat Anne-Marie meedoen aan Ice4Life in Uttendorf in Oostenrijk. Dat betekent een uur langlaufen en een uur hard-lopen in korte broek en t-shirt om daarna voor een paar minuten in het meer dippen.:
Anne-Marie zoekt leuke mensen die haar prestatie willen sponsoren en daarmee het bijzondere doel: de BvdGF willen steunen.
Met die steun kan de BvdGF bijvoorbeeld sportkampen organiseren voor kinderen met diabetes. Of gezinsweekenden, waarin gezinnen met een kind met diabetes elkaar ontmoeten.
21 december 2018
Een speciaal Kerstontbijt verzorgd door Jan-Rene Wessels
23 november 2018
Presentatie van tekenpraktijk Eye-Opener door Annemarie Lustig.

Een workshop tekenen voor de ondernemers van ZON.

26 oktober 2018
Inge van Brandwijk, secretariaatservice ‘Uit de Brand’

Presentatie werkzaamheden

12 oktober 2018

Gooisch Recherchebureau

Een presentatie over Alimentatiefraude

28 september 2018
Odin Kos, ChangeCreators.

Een presentatie over hoe een case-manager personeel weer aan het werk helpt

22 juni 2018
Ruth Hettema, Ruth HELPT

Een presentatie over Ruth Helpt

8 juni 2018
Isaac Haage, van der Roest Assurantiën

Een uitgebreid verhaal over werkverzekeringen en wat er bij komt kijken

25 mei 2018
Jan-Rene van Wessel

Verteld over Barbeque en Coctail Dreams

13 april 2018
Een speciale lezing over de AVG.

Door Annelies Blok van Langblok Advocaten, gespecialiseerd in Arbeidsrecht, Sociaalrecht en Privacyrecht.

Niet alleen wat niet mag maar ook de oplossingen die er bij horen.